Rreth Projektit

Çdo biznes ka nevojë për dikë që të menaxhojë punësimin, trajnimin, pagat dhe marrëdhëniet me punonjësit. Cilido qofte objekti juaj I aktivitet, qofte shitje produktesh, qofte sherbime, Resource-Logic mund të ndihmojë në funksionimin e detyrave tuaja të Burimeve Njerzore të kompanisë suaj.

Project Details

  • Client

    Resource-Logic

  • Skills

    • Design
    • Photography
    • Marketing