Rreth Projektit

Për shumë vite ECOstyle ju ka ofruar produktet më të mira, natyrore dhe ekologjike. Të gjitha produktet kanë për qëllim rivendosjen ose ruajtjen e ekuilibrit natyror në tokë, bimë ose kafshë. Sepse me një balancë natyrore të gjithë mund të gëzojnë një kopsht të bukur dhe kafshë të shëndetshme, vitale për një kohë të gjatë.
Ofrimi I zgjidhjeve duke u bazuar tek njohurite nga natyra është ajo që ne bëjmë.

Project Details

  • Client

    ECOstyle

  • Skills

    • Design
    • Marketing