Rreth Projektit

Është një projekt origjinal gatimesh i një kuzhinieri të shquar . Ne ofrojmë shërbime catering të një kategorie unike te kuzhinës, pavarësisht nga vendi dhe numri i mysafirëve. Sugjerimet tona jane gjithmonë ne raport te drejte midis buxhetin dhe natyrën e eventit.

Project Details

 • Client

  Deli Catering

 • Skills

  • Design
  • Photography
  • HTML
  • CSS
  • Marketing