Informazioni sul progetto

A-Logistics Company ofron nje sherbim te orientuar drejt klientit dhe eshte gjithmone ne gatishmeri persa I perket nevojes ne transport dhe ne logjistike per cdo ngarkese tuajen. Biznesi juaj sduhet te jete ne asnje moment I kufizuar nga ana e logjistikes, por I nevojiten zgjidhje te cilat ofrohen nga logjistika qe cdo gje per ju te shkoje sic duhet. Pra imagjinoni nje kompani logjistike
dhe transporti e krijuar enkas dhe funksionale e cila iu pershtatet ne cdo kohe nevojave tuaja. Integrohet dhe evolon sipas nevojave tuaja ne cdo moment.

A-Logistics Company eshte ndertuar mbi baza te partneritetit, ne nje baze te forte mirkuptimi per ju dhe biznesin tuaj. Fleksibiliteti dhe partneriteti yne eshte gjithmone I gatshem te reagoje ndaj cdo kerkese dhe nevoje tuajen, duke krijuar nje vlere te vertete dhe te shtuar biznesit tuaj.

DETAJE TE PROJEKTIT

 • Client

  ALC

 • Skills

  • Design
  • HTML
  • CSS
  • Marketing