Project Description

A.H.T. Advanced Heating Technologies ALBANIA

Eshte nje lider boteror ne teknologjine e gjelber dhe ekologjikisht miqesore te ngrohjes per ambiente familjare, industriale dhe aplikime te brendeshme e te jashtme tregetare.

Fokusi kryesor i saj eshte promovimi i teknologjive dhe aplikimeve te reja ne ngrohje dhe ne shkrirje, bazuar ne dy teknologjite revolucionare dhe te patentuara: shiritat me metal amorf dhe pluhuri me metal amorf.

A.H.T. Advanced Heating Technologies International Group ka seline ne Lugano – Zvicer dhe filiale strategjike ne SH.B.A, Australi, Israel, Qipro, Hollande, Kore dhe Italy. Prodhimi i produkteve tona jane nen kujdesin e A.H.T. Advanced Heating Technologies International Group, realizohet ne fabriken tone ne Ghimbav – Rumani.

Te gjitha aktivitetet e Grupit Nderkombetar AHT bazohen ne principin “Permiresim te jetes – Mbrojtje te Mjedisit

Project Details

  • Client

    Aht

  • Skills

    • HTML
    • jQuery
Live Preview